EATzers wil actief zijn in de snelgroeiende foodmarkt, waarin zij fungeert als online netwerk waarbij consumenten en restaurants in contact worden gebracht. EATzers is een Gronings bedrijf met de ambitie om zoveel mogelijk restaurants aan te sluiten, zodat consumenten kunnen kiezen uit een zo groot mogelijk aanbod.

In een snel veranderende wereld is het prettig om een innovatieve partner te hebben die met u meedenkt. EATzers is zo'n partner. Samen met onze partners gaan we kijken wat men nodig heeft om (nieuwe) klanten te bereiken en te behouden.

Met het aanbod van EATzers worden nieuwe klanten voorgesteld aan uw bedrijf en bestaande klanten op loyaliteit gewaardeerd.

We ondersteunen, faciliteren en leveren diensten op maat;

EATplace
EATplace is de online plek waar eetliefhebbers, bourgondiƫrs, restaurants en overige foodmakers elkaar gaan vinden. Voor foodbloggen, agenda voor food truck festivals, restaurantgids, receptenboek en kooktips kan men hier terecht.

EATorder
EATorder is er voor afhaal en - bezorgrestaurants die hun bestellingen online willen ontvangen via onze website en mobiel. Wij hanteren een scherp tarief op elke order die via EATzers wordt ontvangen.

EATdelivery
EATdelivery is een bezorgdienst die kan worden ingezet in de grotere steden. We bieden een eigen bezorgdienst aan met milieubewuste, frisse, sociale koeriers. Zij kunnen controleren voor de bezorging of de etenswaar warm is en dragen zorg dat het op tijd bij de klant wordt afgeleverd.

EATplanner
EATplanner is een digitale agenda. Diner restaurants kunnen aangesloten worden en gebruik maken van ons reserveringssysteem. Vanaf onze website en mobiel, ontvangt u gereserveerde couverts. Een reserveerknop op uw eigen website is ook mogelijk. Per gereserveerde couvert via EATzers hanteren we een scherp tarief.

EATdinnercard
EATdinercard kan men besteden bij diner restaurants die zijn aangesloten bij EATzers. Men kan ervoor kiezen om een EATdinercard als cadeau te geven voor een heerlijk avondje uit of er zelf gebruik van maken en lastminute te besteden.

EATgiftcard
EATgift is er voor afhaal- en bezorgrestaurants die bestaande klanten waarderen voor regelmatige uitgaven en nieuwe klanten voor een langere tijd verbinden.

Online Marketing.

Door u aan te sluiten bij EATzers, wordt uw restaurant makkelijker vindbaar via zoekmachines zoals Google. Door een uitgekiend social media strategie te hanteren, (Twitter, Facebook, Pinterest, Google+, YouTube en Instagram) worden gasten op de hoogte gehouden en vergroten we de bereikbaarheid van nieuwe klanten. Met online marketing wordt uw restaurant een rijzende ster. Uw restaurant wordt sneller bezocht, wat leidt tot meer klanten en hogere omzet.

Partnerschap.

Bij EATzers zijn wij erop gericht om het beste uit de samenwerking met onze restaurant partners te halen. Onze accountmanagers zullen u regelmatig bezoeken om contact te onderhouden. Ook organiseren we bijeenkomsten om branchegerichte informatie te delen en in gesprek te blijven met u.